Lotte Buchbjerg Petersen

Adjunkt hos Erhvervsakademi Dania Randers

Mail: LOPE@eadania.dk

Telefon: +45 72 29 11 37

Lottes passion er data og bæredygtighed, hvilket er meget sigende ift. at hun er projektleder på forskningsprojektet. På erhvervsakademiet underviser Lotte i økonomi, statistik og valgfaget sustainability marketing, som hun har været med til at oprette. Disse fag er en del af markedsføringsøkonomuddannelsen.

Camilla Bisgaard Sørensen

Adjunkt hos Erhvervsakademi Dania Randers

Mail: CASO@eadania.dk

Telefon: +45 72 29 11 85

Camilla kan bidrage til en virksomheds strategiske udvikling. Fokus er på at generere værdi for kunderne med arbejdet med bæredygtighed med henblik på at skabe konkurrencemæssige fordele til gavn for kunderne, medarbejderne og samfundet - og derfor også virksomheden. Camilla underviser i den afsætningsmæssige teori og reklame + online marketing, som er fag på markedsføringsøkonomuddannelsen.

Torben Wenneberg

Lektor hos Erhvervsakademi Dania Randers

Mail: TWE@eadania.dk

Telefon: +45 72 29 11 33

Torben har sammen med Lotte været med til at oprette bæredygtighedsvalgfaget, som er en del af markedsføringsøkonomuddannelsen. Udover at undervise i bæredygtighed underviser Torben også i marketing, makro- og mikro økonomi, international handel og iværksætteri.

Maria Lindgaard Pedersen

Markedsføringsøkonom uddannet hos Erhvervsakademi Dania Randers

Mail: marialindgaardpedersen@gmail.com

Maria er uddannet markedsføringsøkonom i december 2021. Hun har en stor interesse for bæredygtighed, og havde også valgfaget "sustainability marketing" på studiet. Maria har fungeret som studentermedhjælper på projektet, hvor hun har transskriberet interviews og hjulpet med at lave hjemmesiden. Maria er amatør naturfotograf i fritiden, og har bidraget med mange af baggrundsbillederne på siden.